Miehet: Meyer, Fynch Hatton, Venti, Ragwear jne.

Meyer: Euroopan yksi johtavista miestenhousumerkeistä, jotka valmistetaan Euroopassa. Meyer-housuilla on FAIRTRADE-merkki. Laadukkaita ja muodikkaita housuja joka viimeistä yksityiskohtaa myöten. Housuja löytyy myös paljon eri väreissä ja myös isoja kokoja.

Fynch Hatton: "Made for every man, but not for everyone." Filosofiana on luoda mallistoja, jotka mahdollistavat pukeutumisen täydellisesti tilanteessa kuin tilanteessa.

Casa Moda/Venti: Saksalaisia laadukkaita ja tyylikkäitä miesten paitoja.

Ragwear:  ensimmäinen vegaaninen streetwear merkki. Mallisto on hyvin laaja ja nuorekas. Ulkotakkeja, collegeita, huppareita jne. Tuotteet valmistetaan Euroopassa.

Wolford

Huippulaadukkaita sukkatuotteita, vaatteita ja asusteita. Wolford on synonyymi sanoille luksus, laatu ja huippudesign. Wolford-sukkahousut valmistetaan Euroopassa.

Falke, Burlington

Sukkatuotteet niin miehille kuin naisille. Huippulaatua hienoilla materiaaleilla kuten cashmir, merinovilla, silkki, hieno puuvilla. Ruutua ja yksiväristä kuviota. Koot 35–50.

Green Goose, Junge, Ticket Woman, Erfo, Mansted jne.

Erfo:  Paitapuseroita naisille. Ihania pehmeitä jakkuja.

Junge: Takit ja jakut muotitietoisille naisille, jotka haluavat laatua ja mukavuutta joka tilanteeseen.

Green Goose: valmistaa vegaanisia takkeja naisille.

Damella, JBS, Mey, Ringella

Damella: Ruotsalainen yritys jo vuodesta 1937, valmistaa laadukkaita yöasuja ja aamu- ja kylpytakkeja.

JBS: Tanskan suurin ja johtavin alusvaatevalmistaja. Perheyrityksen arvoina on mukavuus, laatu, innovaatiot ja yksilöllisyys.

Mey: Laatu, innovaatio, kestävyys, tyylikkyys, ompelutaito ja viimeistely ovat sanoja, jotka kuvaavat Mey-merkkiä. Alusvaatteet valmistetaan Saksassa.

Modelia ja Pirita Design suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa

Modelia: Modelia haluaa palvella kaikkia laatua arvostavia naisia, joille tyylikkyys ja muodikkuus on tärkeää niin työssä kuin vapaa-aikanakin. Koko Modelian tuotanto valmistetaan Suomessa. Tonellessa on myös paljon vain Tonellen omaan valikoimaan kuuluvia yksittäisdesigneja.

Pirita Design: Suomalainen perheyritys, jonka tuotteet ovat 100 % pellavaa. Kaikkia malleja on saatavissa melkein 30 eri värissä ja kokoja XS:stä XXXL:ään. Halutessasi Pirita Design räätälöi vaatteet juuri sinun mittojesi mukaan.

Asusteita

Asusteita, kaulahuiveja, kaulaliinoja, vöitä, laukkuja, taskuliinoja, kangasnenäliinoja, pipoja, hattuja, käsineitä jne.
Sauso, Salon, L'asessor, Frank Lyman, Ticket Woman