Myymälästämme löytyy paljon muitakin tuotemerkkejä, tervetuloa käymään!

Wolford

Huippulaadukkaita sukkatuotteita, vaatteita ja asusteita. Wolford on synonyymi sanoille luksus, laatu ja huippudesign. Wolford-sukkahousut valmistetaan Euroopassa.

Falke, Burlington

Sukkatuotteet niin miehille kuin naisille. Huippulaatua hienoilla materiaaleilla kuten cashmir, merinovilla, silkki, hieno puuvilla. Ruutua ja yksiväristä kuviota. Koot 35–50.

Miehet: Meyer, Fynch Hatton, Casa Moda, Venti, Ragman jne.

Meyer: Euroopan yksi johtavista miestenhousumerkeistä, jotka valmistetaan Euroopassa. Meyer-housuilla on FAIRTRADE-merkki. Laadukkaita ja muodikkaita housuja joka viimeistä yksityiskohtaa myöten. Housuja löytyy myös paljon eri väreissä ja myös isoja kokoja.

Fynch Hatton: "Made for every man, but not for everyone." Filosofiana on luoda mallistoja, jotka mahdollistavat pukeutumisen täydellisesti tilanteessa kuin tilanteessa.

Casa Moda/Venti: Saksalaisia laadukkaita ja tyylikkäitä miesten paitoja.

Ragman: Ragmanin miesten paidat, villapaidat ja pikeet ovat muodikkaita ja aikaansa seuraavia. Mukava, rento ja moderni tyyli kuvaavat heidän vaatteitaan, jotka on valmistettu ammattitaidolla.

 

Helén, Modelia, Pirita Design suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa

Helén: Tuotteissa on vahva käsityön leima ja materiaaleiksi valitaan vain parhaat saatavilla olevat kankaat. Kaikki tuotteet valmistetaan Kokkolassa Suomessa. Tonellesta voi kysyä tuotteista lisää.

Modelia: Modelia haluaa palvella kaikkia laatua arvostavia naisia, joille tyylikkyys ja muodikkuus on tärkeää niin työssä kuin vapaa-aikanakin. Koko Modelian tuotanto valmistetaan Suomessa. Tonellessa on myös paljon vain Tonellen omaan valikoimaan kuuluvia yksittäisdesigneja.

Pirita Design: Suomalainen perheyritys, jonka tuotteet ovat 100 % pellavaa. Kaikkia malleja on saatavissa melkein 30 eri värissä ja kokoja XS:stä XXXL:ään. Halutessasi Pirita Design räätälöi vaatteet juuri sinun mittojesi mukaan.

Damella, JBS, Mey, Ringella

Damella: Ruotsalainen yritys jo vuodesta 1937, valmistaa laadukkaita yöasuja ja aamu- ja kylpytakkeja.

JBS: Tanskan suurin ja johtavin alusvaatevalmistaja. Perheyrityksen arvoina on mukavuus, laatu, innovaatiot ja yksilöllisyys.

Mey: Laatu, innovaatio, kestävyys, tyylikkyys, ompelutaito ja viimeistely ovat sanoja, jotka kuvaavat Mey-merkkiä. Alusvaatteet valmistetaan Saksassa.

Erfo, Skoovhuus, Junge, Loft, jne. 

Erfo:  Paitapuseroita naisille. Ihania pehmeitä jakkuja.

Frank Lyman: "Let's be perfectly Frank... Style is everything!" 98 % mallistoista valmistetaan Kanadassa.

Junge, Loft: Takit ja jakut muotitietoisille naisille, jotka haluavat laatua ja mukavuutta joka tilanteeseen.

Skoovhus: on tanskalainen yritys, joka tekee muodikkaita neuleita jo vuodesta 1972 Tanskassa. 

Asusteita

Asusteita, kaulahuiveja, kaulaliinoja, vöitä, laukkuja, taskuliinoja, kangasnenäliinoja, pipoja, hattuja, käsineitä jne.
Sauso, Salon, L'asessor, Frank Lyman